Utorak na 51. Vinkovačkim jesenima

Utorak na 51. Vinkovačkim jesenima

I danas posjetitelji mogu cijelog dana razgledati Sajam tradicionalnih obrta u Slavonskom sokaku, a od 17 do 19 sati na maloj pozornici program će izvesti vinkovački KUD Šumari. U Glavnom šatoru na velikoj pozornici nastavljaju se Folklorne večeri na kojima nastupaju KUD-ovi Razigrana Šokadija iz Prkovaca, Tkanica iz Vinkovaca, Graničari iz Gunje, Šiška iz Šiškovaca, Ivan Domac iz Privlake, Matija Gubec iz Sotina, Etno golubica iz Vinkovaca, Kolo iz Vukovara, Ljudevit Štur iz Iloka i Mijat Stojanović iz Babine Grede.

Nakon Folklornih večeri, od 21 do 22 sata ljubitelji zvuka tamburice mogu u Slavonskom sokaku na maloj pozornici uživati u tamburaškoj glazbi, a u 22 satau Glavnom šatoru počinje koncert Ivana Stapića i njegovog benda.

slavonski_sokak_50_vk_jeseni

Od brojnih popratnih sadržaja 51. Vinkovačkih jeseni, nekoga će privući današnje postavljanje filatelističke izložbe u prosotrijama Crvenog križa Vinkovci. Do nedjelje 18. rujna svakog dana od 9 do 13 i od 16 do 19 sati  ljubitelji filatelije mogu razgledati ovu izložbu. U Gradskoj knjižnici i čitaonici, a početkom u 18 sati drsc Anica Bilić, voditeljica vinkovačkog Centra HAZU, održat će predavanje naslovljeno Tena i Marika slavonske heroine.

kud_sumari_konc_2016garaci_u_babinog_gredi

Podjeli putem:

Slobodno komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

ŽVA Nene – Ej kiša pada, dika u livada
djmix | 13. March 2008