Home Događaji Festival šunke, rakije, vina i kulena

Festival šunke, rakije, vina i kulena

“Već treću godinu zaredom Festival šunke, vina, rakije i kulena obogaćuje kalendar turističkih događanja u Slavonije. Vinkovci se stavljaju na gastronomsku kartu kontinentalne turističke ponude”, rekao je gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić na predstavljanju festivala.

– Danas promoviramo manifestaciju koja je mlada, ali je svakako dobro prihvaćena. Doprinosi našoj želji da Vinkovci imaju puno dobrih i kvalitetnih manifestacija kojima promičemo naš kraj, u sklopu toga i gastronomiju, i sve ono što imamo ponuditi. Kroz ove naše četiri delicije na najbolji način ćemo predstaviti Slavoniju i Vinkovce – rekao je vinkovački gradonačelnik, a Zvonimir Liščić iz vinkovačkih Šokačih rodova, organizatora manifestacije, kaže kako se nada kako će Festival biti još uspješniji od prethodnih. Odaziv je i više nego dobar, kaže Liščić, i dodaje da će sljedeći tjedan, u petak i subotu, biti ocjenjivanje.

U organizaciji je od samog početka i vinkovačka Turistička zajednica.

– Svi naši sugrađani imat će priliku degustirati proizvode u subotu, 30. listopada, u pješačkoj zoni od 10 do 12 sati. Zabavljat će nas sve TS Đeram, a moći ćete kupiti i neke tradicijske proizvode – kaže predsjednica TZ-a Martina Matković. M.F.

Datum

29. lis 2021. - 30. lis 2021.

Time

17:00 - 18:00
Vinkovci

Mjesto

Vinkovci
Kategorija

Sljedeći događaj

QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button