Home Događaji SEMINAR Dinarske pjesme i plesovi

SEMINAR Dinarske pjesme i plesovi

Gacko pučko otvoreno učilište Otočac peti put organizira seminar “Dinarske pjesme i plesovi: glazbeno-plesna kultura dinarskog područja” namijenjen voditeljima i članovima folklornih skupina, društava i udruga koji će tijekom 3 dana – 24. 9., 25. 9. i 26. 9. 2021. godine – biti održan u prostorijama Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu.
Trodnevni seminar obuhvatit će odabranu folklornu građu dinarske zone. Svrha seminara je na primjerima plesne i glazbene baštine upoznati sadašnje i buduće voditelje folklornih skupina te pjevače i plesače s mogućnostima predstavljanja folklora na sceni kao i s mogućnostima rada s folklornim skupinama. Voditelji seminara su dr.sc. Joško Ćaleta i prof. Vidoslav Bagur.
Prijave na seminar otvorene su do 15. rujna 2021. Predviđena je prijava najviše 5 polaznika po jednom društvu, skupini ili udruzi. Svaki prijavljeni polaznik prije početka seminara uplaćuje kotizaciju u iznosu od 100 kuna, a najkasnije do 15. rujna 2021. Popunjene i ovjerene prijavnice s potvrdom o uplati kotizacije šalju se e-mailom na [email protected] najkasnije do 15. rujna 2021.
Poziv te prijavnicu, program i upute za prijavu i uplatu kotizacije moguće je preuzeti ovdje:

→ Upute
→ Prijavnica

Datum

24. ruj 2021. - 26. ruj 2021.

Time

Svi dani

Mjesto

Otočac
Kategorija

Sljedeći događaj

X
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button