Pristupnica

Naravno da i Vi želite pristupiti našoj zajednici i promovirati svoj kulturno tradicijski rad! Postanite član-promoviraj te se, a ovlaštena osoba postaje i urednik vlastitih stranica na ETNOportal-u! ISPUNITE ovu PRISTUPNICU ili pošaljite na [email protected] biografiju svog KUD-a, Ansambla, Pjevačke skupine, Konjogojske udruge, Dramske grupe, Tamburaškog sastava, OPG-a, … i ne zaboravite pročitati opće uvjete članstva:

PREUZMI: Opći uvjeti članstva

UPLATNICA_IBAN
Ovom uplatom bit će vam uručena POVELJA o članstvu – suradnji, kojom Vi pristupate u zajednicu ETNO Centar. Ovim članstvom se regulira zajednička suradnja u promicanju kulturno-tradicijske baštine Slavonije, Baranje i Srijema kroz razne vidove zajedničkih projekata iz kulture, etnologije i folkloristike, te medijska promidžba na www.ETNOportal.com (VIŠE u Općim uvjetima članstva.)

Želite imati ozbiljno organiziran događaj, a to nećete zabilježiti? Kao član ETNO Centra svake godine nudimo Vam promotivnu naknadu cjelokupne usluge FOTO-AUDIO-VIDEO snimanja te najavu Vašeg događaja na ETNOportal-u i promociju Vas: kulturno umjetničkog društva, tamburaškog sastava, vokalne skupine, …

Naknada za pračenje događaja zajedno sa putnim troškovima
300,00kn*/događaj
*samo za članove ETNO Centra 
UKLJUČENO: Objava cjelokupnog sadržaja pračenja događaja (FOTO-AUDIO-VIDEO). ISTAKNUTA promocija kao člana, događaji člana, novosti, aktivnosti i sve u vezi člana na ETNOportal-u . Pristupni podaci za unos vlastitih najava i promocija na ETNOportal-u. PROMO video snimanje u ambijantalnom prirodnom okruženju do 30 minuta u dogovoru s članom.

Svakako POPUNITE PRISTUPNICU

[contact-form-7 id=”10123″ title=”Pristupnica”]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button